BILLEDE

Tørrede pølser giver en unik smag

Pølse på pind

Kategorier: Mad

Om billedet

Hvem elsker ikke en lækker, lufttørret og velkrydret pølse? En god spegepølse, salami eller chorizo kan passende nydes på et stykke godt brød. Eller lige som den er, med lidt god ost, et glas vin og eventuelt et sprøjt olivenolie. Der er mange måder at tilberede pølser på. Den danske spegepølse bliver typisk fremstillet med en ordentlig portion krydderier og fermenteres så med Glucono delta-lactone (GDL). GDL nedsætter PH-værdien for at dræbe uønskede bakterier og parasitter. Tager man syd på til lande som Spanien og Italien, er der til gengæld tradition for at fermentere pølserne gennem lufttørring. Med lufttørring nedbrydes pølsernes fedt langsomt og giver en krydret, dyb smag af umami. 

Billedet egner sig til delikatesseforretninger- og hjemmesider samt restauranter og bistroer, der har lignende pølser på menuen. Billedet kan også oplagt bruges til fermenteringskurser. 

Bestil billedet "Tørrede pølser giver en unik smag"

Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt