BILLEDE

Saftig bøf på grillen

Er der noget bedre en flammer der står op ad grillen og slikker kødet, så det giver kødet den dejlige smag af grill.

Kategorier: Mad | Mad og tilbehør

Om billedet

Barbecue eller grill er noget der ofte hører sommeren til. Dog er der flere og flere der griller hele året, da det er blevet nemmere med de gasdrevne barbecues. Dog vil jeg altid vælge den gode gamle grill med kul, da jeg trods alt syntes at det giver noget smag hvis det er kul, der ligger på grillen. Det første og vigtigste man skal gøre for at få et godt resultat med grillen er at forberede kullene og kulbriketterne så du får sat ordeligt gang i kullene. Herefter er mange utålmodige og lægger kød og grønsager alt for tidligt på grillen. Man skal vente tålmodigt og se kullene langsomt blive hvide på overfladen, så er man sikker på at grillen har nået maksimal varme og det giver det bedste resultat. En god ribeye skal have et par minutter på hver side og lad vær med at vende bøffen hele tiden. Læg bøffen på og vent i et par minutter før du vender den igen. Herefter lad bøffen hvile i et par minutter før den serveres. Så giver du mulighed for at safterne fordeler sig i kødet og kødet bliver dejligt saftigt. Vel bekomme.

Bestil billedet "Saftig bøf på grillen"

Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt