BILLEDE

Perfekt tilberedt sprængt oksebryst med peberrodssovs

Sprængt oksebryst der smelter i munden

Kategorier: Mad

Om billedet

Jeg kender ingen ret der kan få mundtøjet til at savle, som denne ret, sprængt oksebryst med peberrodssovs. Der er en grund til at dette er en af de absolut klassikere i det danske køkken, og en must på en hver restaurant der serverer dansk mad. Det er en ret, der er super nem at lave da det er en simreret, så ned med kødet i en gryde med kold vand til det dækker, og så eller i med de forskellige grønsager og krydderier. Her kan du bruge den klassiske “Sofrito” , bare skåret i lidt større stykker, da retten skal simre i hvertfald i tre timer. Billedet er skudt så kødet er hovedpersonen og sovs og kartofler spiller anden violin. En herlig ret der vil pryde ethvert menukort.

Bestil billedet "Perfekt tilberedt sprængt oksebryst med peberrodssovs"

Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt