BILLEDE

Krebinetter som en en kok ville lave dem

Krebinetter eller karbonader kært barn har meget fedt, og denne udgave er smørstegt med gylden og crisp skorpe og blød midte

Kategorier: Mad

Om billedet

Et lille trick der er godt når man skal blande rasp og æg er kun at bruge æggeblommen til at binde paneringen. En vigtig detalje er også at få blandet salt og peber i rasp blandingen, jeg har med god succes brugt kvaste cornflakes som giver en ekstra crips overflade, hvis man er til den slags? Ellers bland hakket kalv og flæsk med en smule chili for at spice bøfferne lidt op, lidt Cayennepeber kan også gøre det. Når smørret begynder at smelte er det vigtigt at bøfferne først kommer på når smørret begynder at brune. Når de små bobler på panden begynder at skille, kan bøfferne lægges på. Sovsen er en klassisk hvid sovs hvor man normalt vil tilføre ærter og gulerødder skåret til små terne. Jeg ynder at blande lidt persille i planingen. Billedet her er et klassisk billede af Karbonader med gylden overflade og en tyk hvid sovs, der smyger sig omkring de dejlige gyldne kartofler.

Bestil billedet "Krebinetter som en en kok ville lave dem"

Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt