BILLEDE

Hakkebøf med bløde løg og sovs så sovseguden danser

Den danske middagsklassiker med smage af surt, sødt og fedt

Kategorier: Mad

Om billedet

Nøglen til enhver god hakkebøf er og bliver det gode kød som skal være økologisk fra fritgående køer. Der er bare mere smag i dette kød, og jeg bilder mig selv ind at det også smager bedre, når man ved at koen har haft et ordenligt liv på græs. De bløde løg skal snittes i en halv centimeters tykkelse og hemmeligheden bag de perfekte karamelliseret konsistens. Jeg ynder at komme en lille bitte smule citronsaft i løgene for at balancere løgene. Billedet her er taget i smukt lys med omgivelser af restaurant eller café servering. Et foto der er et must til en restuarant eller café der ønsker at have et udsolgt menukort sidst på aftenen.

Bestil billedet "Hakkebøf med bløde løg og sovs så sovseguden danser"

Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt