Om billedet
I Danmark er barista bølgen over os, og der findes ufattelig mange måder at brygge denne fantastiske drik på. Det der nok betyder mest er hvilken kaffebønne man vælger og absolut ikke mindst den måde kaffebønnen bliver ristet på. Så for at den professionelle barista får den bedste og mest, efter dennes smag, helt unikke smagsoplevelse er at finde det risteri der producerer præcis den kaffe han eller hun vil bruge i sin cappuccino. Herefter er det naturligvis afgørende at have den helt rigtige kaffemaskine til at lave selve kaffen. Her skal laves en espresso, hvor trykket i kaffebryggeren har det helt rigtige tryk for at få så mange af de gode olier ud af selve bønnen. Mælkeskummet laves helst af sødmælk for at få en mere cremet smag og der skal arbejdes helt rigtigt for at få små bitte bobler i skummet så det bliver en tyk og cremet skum. Billeder er et smukt klassisk billeder der vil gå perfekt til enhver café med cappuccino på menukortet.
Bestil billedet "cappuccino for gourmeten"
Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt