BILLEDE

NemID, den moderne signatur

Billede af NemID-nøglekort til din hjemmeside

Om billedet

NemID giver dig en enkelt ”nøgle” med indopereret signatur. NemID giver adgang til din netbank samt både offentlige og private selvbetjeningsservices. NemID’s funktion er at give brugeren et enkelt login, som man kan bruge på diverse databaser på en sikker måde. 

I princippet en smart opfindelse, der skulle hjælpe med at dulme borgernes bureaukratiske hovedpiner. Og NemID er smart. Har man integreret NemID med sin smartphone, kan man lave sin digitale signatur med et par enkelte swipes på telefonen. Alligevel fremkom NemID ikke særlig nem, da tjenesten blev introduceret. NemID blev for mange danskere symbolet på irriterende modernisering og uoverskuelig teknisk standardisering. Særligt de ældre borgere blev provokeret af det nye ID-kort, der i deres øjne bestemt ikke fremkom nem. Med tiden sænkede danskerne dog paraderne og tog NemID’et til sig. Så i dag er det en udredt log-in-metode, som mange danskere bruger flere gange dagligt. 

Derfor har diverse hjemmesider login-indgange, der kræve NemID. Billedet kan bruges af enhver hjemmeside, der benytter sig af login med NemID.

Bestil billedet "NemID, den moderne signatur"

Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt