BILLEDE

Årsopgørelsen er vigtig. Fem punkter bliver ofte overset af borgerne ifølge Skattestyrelsen

Årsopgørelsen viser, om du skal have penge tilbage i skat

Om billedet

Hver år udsender Skat din årsopgørelse. Årsopgørelsen viser dine indkomster, fradrag og betalte skat for det forhenværende år. I årsopgørelsen finder man ud af, om man skal have penge tilbage af Skat, eller om man får et decideret skattesmæk og skal aflevere penge tilbage til skattevæsnet. Dommens dag i marts er derfor en uhyggelig dag for mange danskere. Fra og med marts 2021 kan man finde sin årsopgørelse på den statslige digitale tjeneste TastSelv. Her kan man også rette i sin årsopgørelse.

Ifølge Skattestyrelsen er der fem punkter, som mange bør undersøge og oplyse om, for ikke at gå glip af potentielle skattefradrag. Det ene er indtjening og udbytte fra sine værdipapirer og aktier. Det andet er mulige fradrag for børnebidrag, der gælder hvis man har børn under 18, som ikke bor i ens husstand. Det tredje er kørselsfradrag, som man er berettiget til, hvis man har over 24 kilometer til arbejde. Det fjerde er servicefradraget, der gælder for udgifter op til 6000 kroner samt håndværkerfradrag, der gælder for udgifter op til 12.000 kroner. Det femte og sidste punkt er indtægter fra deleøkonomi. Dette gælder indtægter fra eksempelvis at leje sin bolig eller sit køretøj ud til andre mennesker. 

Billedet kan bruges at ethvert firma, der arbejder med regnskab. Billedet kan også benyttes af enhver, der vil sættes fokus på årsopgørelser eller andet regnskab.

Moms | penge | Regnkab | Revisor | Skat

Bestil billedet "Årsopgørelsen er vigtig. Fem punkter bliver ofte overset af borgerne ifølge Skattestyrelsen"

Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt