BILLEDE

En fiskekutter sejler i et stille hav foran til et idyllisk klippelandskab

Billedet viser en fiskekutter spækket med udstyr, der driver gennem et smukt landskab

Om billedet

Fiskekutteren sejler roligt afsted gennem det blikstille havvand. Over motorbåden flakker en flok måger forbi, og i forgrunden ses et klippeklædt landskab med et par store huse. Billedet emmer af nordisk havidyl og giver en lyst til øjeblikkeligt at drage til søs og fange nogle fisk fra sin båd, mens man ser det smukke havlandskab drive forbi.

I Danmark har de danske fiskekuttere været gentand for store politiske kontroverser, der blandt andet har bragt begrebet ”kvotekonge” ud til offentligheden. Siden Folketinget  i 2007 ændrede reglerne om fiskekvoter, har fiskekvoterne koncentreret sig på færre og færre hænder. De små fiskekuttere er blevet sjældnere og sjældnere. Imens er de store fiskekuttere blevet mere udbredt.

Billedets ferske farver med en råhvid himmel, der spejler sig i det blanke vand, giver et indtryk af nordisk havidyl. Som kontrast til de matte farver i landskabet har vi fiskekutterens blodrøde sejl i centrum. Den røde farve går igen i de røde ringe, der omkranser fiskekutterne. Det rødlige finder man også i redningsvesten og redningskransende, som hænger på båden.

Billedet kan oplagt bruges af bådeforretninger, fiskeforretninger, rejsebureauer og andre, der vil fremhæve nordisk havidyl.

Bestil billedet "En fiskekutter sejler i et stille hav foran til et idyllisk klippelandskab"

Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt