BILLEDE

E-handelen steg til nye højder under COVID-19

Danske pengesedler. E-handelen fik et enormt løft under Coroanakrisen, og eksperter mener, at den øgede e-handel vil blive permanent

Om billedet

Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, siger man vist. COVID-19-krisen, der bredte sine dødbringende, pandemiske arme ud i alle klodens hjørner i løbet af det berygtede år 2020, havde mange tabere. Dog havde den verdensskælvende krise også sine vindere. En af de største af disse var E-handelen. Det var derfor, at stifteren af Amazons, E-handels-morgulet Jeff Bezos, astronomiske formue steg til nye galaktiske højder i løbet af krisen. 52 procent af danskerne benyttede sig mere af online handel en de plejede i perioden. Hver tiende netbutik havde en vækst på over 100 procent, mens hvert femte netbutik havde minimum 50 procents vækst. Ifølge flere eksperter har COVID-19 blot sat skub i en udvikling, som er kommet for at blive. Derfor bliver det altafgørende for virksomheder at fokusere på deres onlinesalg. Af den grund må virksomheder sikre gode betalingsmuligheder på deres hjemmesider. 

Her er det afgørende med en lækker og brugervenlig betalingsside. Udstyr derfor din betalingsside med dette billede, der viser de smukke, danske mønter i guld og sølv. 

Bestil billedet "E-handelen steg til nye højder under COVID-19"

Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt