BILLEDE

Danske pengesedler i høj kurs

Selvom Danmark et det europæiske land, der hyppigst betaler med betalingskort, har kontanterne stadigvæk en særlig plads i vores bevidsthed

Om billedet

Det velkomponerede billede af danske pengesedler er et oplagt valg til din hjemmesides betalingsside. Kontanter er den gode, gamle analoge betalingsmetode. Derfor leder billedet af friske kontanter øjeblikkeligt tankerne hen på betaling. I dag må kontanterne dog i stigende grad vige for digitale substitutter som betalingskort, NemID og Mobilepay. Alligevel er de fysiske kontanter stadigvæk cementeret i vores bevidsthed som det ultimative symbol på finansielle transaktioner. Derfor kan dette billedet med fordel bruges på diverse forretningers betalingsside.
I Danmark har betalingskort som Visa/Visa elektron, Dankort og Mastercard længe været den mest populære betalingsform. Vi er ligefrem det land i Europa, der oftest vælger kortet som betalingsmetode. Den klassiske faktura er efterhånden en sjælden betalingsmetode i Danmark. Til gengæld er den stadigvæk relativt populær i Sverige. Pengesedler knitrer så dejligt. 

Billedet viser alle de forskellige danske sedler om mønter anlagt i en elegant vifte, hvori Hendes Majestæt glimter nobelt fra guldmønten i centrum.

Bestil billedet "Danske pengesedler i høj kurs"

Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt