BILLEDE

bogholderi er revisor magi

Danmark har et hav af revisionsfirmaer, der blandt andet hjælper virksomheder med at holde styr på økonomien

Om billedet

Hvis man driver virksomhed, kan det være en god ide at hyre en revisor. Revisoren er specialiseret i regnskabsopgaver. De har blik for alverdens økonomiske og juridiske ordninger, man skal have for øje, når man driver virksomhed. Revisoren kan hjælpe med at optimere virksomhedens pengestrømme. De hjælper også med at undvige unødvendige udgifter og at sikre, at virksomheden opererer indenfor lovens rammer.

Revisor er dog ikke en beskyttet titel. Så man skal tænke sig om, når man vælger sin revisor. Et godt kvalitetsstempel er, hvis revisoren er statsautoriseret. En statsautoriseret revisor vil normalt have en lang og temmelig krævende uddannelse i baggagen. For man bliver ikke certificeret revisor, hvis ikke man har sine meritter i orden. Ved siden af alle de regnskabsmæssige opgaver, kan revisoren være en god sparingspartner. Revisoren kan give værdifulde indspark til virksomhedens strategiske overvejelser. Et godt økonomisk og juridisk overblik giver nemlig et godt udgangspunkt for at vurdere, hvad virksomhedens næste skridt skal være.

Billedet viser revisorens værktøjer. Derfor leder billedet straks tankerne hen på regnskab og revision. Billedet kan oplagt benyttes af revisionsfirmaer og andre virksomheder, der mangler et billede til at fremhæve regnskab. 

Bestil billedet "bogholderi er revisor magi"

Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt