BILLEDE

Spaghetti carbonára, retten jeg vil have serveret på mit dødsleje

Hvem elsker ikke cremede sovs, bacon, massere af parmesanost og pasta kogt al dente

Kategorier: Mad

Om billedet

Man må aldrig gå ned på god parmesanost, det må være regel nummer et. Her er det naturligvis et must at man køber den bedste af slagsen og undgår alle wannabe produkterne der intet har med parmesanost at gøre. Jeg taler naturligvis om Parmigiano-Reggiano med den kornede struktur og små saltkorn. Jeg fortrækker at lave min Spaghetti carbonára med æggeblommer, da jeg syntes det får en mere cremet konsistens. Her er tricket at røre parmesanosten ned i æggeblommerne og tilføje rigelige mængder af peber. Når pastaen (al dente) hældes over de sprødstegte baconstykker så skal der skrues ned for blusset med det samme og blandingen af æg og parmesanost skal tilføres på panden, så det kun er overskudsvarmen fra bacon og spaghetti der får sovsen til at blive tyk. Sovsen må aldrig enden med at blive som æggekage. Sovsen skal være fløjlsblød. Når retten serveres tilføres ekstra parmesan og friskkværnet peber på toppen. billedet her er taget helt klassisk, så enhver vil der ikke er sulten, har lyst til at spise en gang spaghetti carbonára.

Bestil billedet "Spaghetti carbonára, retten jeg vil have serveret på mit dødsleje"

Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt