BILLEDE

Lumre karbonader med det hele

Lækre karbonader eller krebinetter som det bliver kald på Sjælland

Kategorier: Mad

Om billedet

Karbonader er en ret for guder, og som alt god mad er råvarerne et absolut must for et ordenligt resultat. Brug derfor økologisk kalv og flæsk fra fritgående dyr og fedtprocenten må godt komme op over de 10 % på denne ret, så smagen kommer rigtig frem. Jeg ynder at krydre min panering med salt, peber og gerne noget Cayennepeber for at give paneringen lidt kant. Selve kødet, specielt hvis der er kvalitetskød, behøver ikke den store krydring, da dette er tilført i paneringen. For gudsskyld lag aldrig bøfferne på panden før smørret er brunet af, dette gælder alt kød der skal steges. Det er en dødssynd i mine øje. Billedet her er taget med en klassisk lyssætning, så karbonaden/krebinetten får en smuk gylden farve og sovsen kæler sig smukt over kartoflerne. Et billeder der vil klæde ethvert menukort til en restaurant eller café med respekt for sig selv.

Bestil billedet "Lumre karbonader med det hele"

Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt