BILLEDE

Hakkebøf med fantastiske bløde løg

Det er de bløde løg der spiller den vigtige anden violin i denne ret

Kategorier: Mad

Om billedet

For at opnå de helt perfekte bløde løg kræver det tålmodighed, gode råvare, en fin fornemmelse for balance. Jeg hakker løgene ud på langs i ca. halv centimeter brede skiver. Størrelsen på løgene er vigtige for den rigtige oplevelse af løgene i munden.  Man placerer herefter løgene på en kold pande og lader dem vare på lav varme. Herefter tilsætter man en god dansk honning for at karamellisere løgene og fremhæve den søde smag som løgene begynder at få, når de får varme. En super vigtig ingrediens er et skvat balsamico eddike, som også bliver sødlig i smagen under opvarmning og prikken over i’et er en halv citron, når løgene er perfekt tilberedt. Bøffen er en anden historie. Fotografiet her skal man have, hvis man ønsker udsolgte restauranter og caféer, et must på menukortet til den kvalitetsbeviste restaurant.

Bestil billedet "Hakkebøf med fantastiske bløde løg"

Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt